آشپزی

طرز تهیه زیره جوش (جوجوش) خوشمزه لرستانی

طرز تهیه زیره جوش (جوجوش) خوشمزه لرستانی

زیره جوش جزو دسر های بسیار خوشمزه است که از نظر ظاهری مشابه حلوا می باشد، در این مقاله شما را با طرز تهیه زیره جوش آشنا می کنیم.

طرز تهیه زیره جوش (جوجوش) خوشمزه لرستانی

زیره جوش یکی از انواع دسرهای سنتی بسیار خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و به راحتی و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود، در این مقاله قصد داریم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه زیره جوش با طعم متفاوت آشنا کنیم.

دسر های دارای انواع مختلفی هستند و با روش های متفاوتی نیز تهیه می شود بنابراین، اگر شما نیز به دنبال یک دسر بسیار متنوع و خوشمزه هستید بهتر است زیره جوش را امتحان کنید تا از خوردن آن لذت ببرید، این دسر در شهر های مختلفی از جمله: لرستان، تبریز، کرمان و…مورد استفاده قرار گرفته می شود، که در ادامه مطلب طرز تهیه زیره جوش را به شما دوستان آموزش خواهیم داد.

طریقه پخت زیره جوش

این دسر یا غذای بسیار خوشمزه در ماه مبارک رمضان نیز گزینه بسیار مناسبی است و همچنین به عنوان یک شام سبک نیز می توانید نوش جان کنید که نحوه سرو آن نیز به همراه یک تکه نان است و بسیار مقوی و پرخواص می باشد، به همین خاطر از قدیم برای خانم های زائو نیز مورد استفاده قرار گرفته می شود.

طرز تهیه زیره جوش با طعم متفاوت

در روش تهیه زیره جوش ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب کرده سپس به آن روغن اضافه کنید و اجازه دهید بر روی حرارت کم داغ شود و بعد از داغ شدن روغن، آرد الک شده را به صورت تدریجی به روغن بیفزایید.

حالا شروع به تفت دادن آرد کنید تا بوی خامی آن از بین برود سپس به آن زردچوبه، دارچین، پودر هل، زیره، زعفران و پودر گل محمدی بیفزایید.

در مرحله بعدی به مدت سی ثانیه مواد را تفت داده سپس حرارت را خاموش کنید و به آن شکر بیفزایید و مدام تفت داده تا از سفت شدن شدن جلوگیری شود.

در مرحله پایانی از طرز تهیه زیره جوش مغزیجات خام مثل : بادام، گردو، فندق و …را به قابلمه بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید سپس آن را داخل یک ظرف مناسب ریخته تا داغ است نوش جان کنید.

نحوه ساخت زیره جوش

زیره جوش را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه شما را با دستور تهیه دیگری آشنا خواهیم کرد.

ابتدا آرد را چند مرتبه الک کرده تا بافت آن خیلی ریز تر شود سپس آرد را داخل قابلمه ای تفت داده تا بوی خامی آن از بین برود.

حالا به آن زعفران و روغن بیفزایید و شروع به تفت دادن کنید سپس به آن شکر نیز افزوده و در یکی دو جوش پایانی به آن زیره نیز اضافه کرده و پس از مقدار کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید، نوش جان.

آموزش تهیه زیره جوش

در پایان به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی با دستور تهیه انواع دسر و پیش غذا می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع

طرز تهیه زیره جوش (جوجوش) خوشمزه لرستانی
arga-mag.com

دکمه بازگشت به بالا